Nu har biljettförsäljningen öppnat!

Köp biljett här!
Jubelspexet 2020: Bretagne eller Se upp för korsande tåg
Kära publik, varmt välkomna till den 36:e uppsättningen av Jubelspexet!

Tillsammans har 123 studenter från Kungliga Maskinsektionen på KTH förberett sig under två terminer för att få sätta upp denna föreställning för er, och nu är premiären nära!

Vårt spex är en interaktiv teater där ni som publik kan påverka vad som sker på scenen. Ni kan styra det genom att ropa olika kommandon, exempelvis “PÅ SKÅNSKA”, “SNUBBLA”, “OMBYTTA ROLLER”, “SCENEN LUTAR”, etc.. Bara er fantasi sätter gränserna! Vanligaste kommandot av alla är “OMSTART!”, det kan ropas om det är något på scenen ni skulle vilja se en annan tappning av. Det kan till exempel vara ett musikstycke eller en rolig scen.

Denna gång kommer ni att få leva er in i en mörk era, medeltiden. Året är 1146 i den franska provinsen Bretagne. Tronen har just överlämnats till Drottning Madeleine efter hennes fars plötsliga bortgång och allt går inte som hon vill. Hot om krig och elände håller henne oroad. Hennes trogne rådgivare kardinalen Claude gör sitt bästa för att hjälpa henne, men hans korstågsmani gör henne helt galen. Om ändå hennes gamla lärarinna, Moder Theresa, kunde komma tillbaka till staden! Hon skulle lösa allt. Madeleine kanske kan få hjälp av de två korsriddarna, Jean och Miguel, som nyss återvänt till staden? Fast den där Jean bara stjäl och stör henne och han Miguel, han har bara ära och medicin i huvudet. Hur ska hon hålla folket i schack och kommer hon kunna ordna en armé om det skulle bli krig?

Nedan följer en länk till billetto, länken går till alla fem föreställningar.
Köp biljett här!

Cialis

Fråga om eventuella rabatter. Vissa apotek erbjuder stora besparingar. Du kanske kan få ett bättre pris om du köper det från en välrenommerad källa. Fråga om alla eventuella rabatter. Du kan vara berättigad till en rabatt. Ta reda på vilken typ av rabatter som finns tillgängliga. Ibland kan du spara pengar på din generisk cialis 20mg-refyllning. Ställ frågor.

Föreställningar:
Lördag 4:e april 18:00.
Söndag 5:e april 18:00.
Tisdag 7:e april 19:00.
Onsdag 8:e april 19:00.
Torsdag 9:e april 19:00.

Ordinarie: 180kr exkl. serviceavgifter
Student, pensionär och barn under 16 år: 120kr exkl. serviceavgifter

 

Köp biljett här!