Doku presenterar exklusiv intervju med Directeurerna

Kära spexfans,

I dag genomför Jubelspexet en Kollektiv invation av Dieselverkstaden för att förebereda det fullkomligt galna spexveckan som kommer! (Det ryktas att vissa spexgrupper tjuvstartade redan i dag). 

Det ska riggas, spikas, borras, sminkas, dansas, ätas, souncheckas och nervkittlas hela helgen fram till den beryktade premiären på måndag klockan 19:00. En jubelspexpremiär ser vi endast en gång per år, och jubileumspremiärer… ja de är oerhört sällsynta. Så du har väl inte missat att köpa din biljett till denna dunder- och brakföreställning?

Under tiden har Doku glada besked till er som undrar mer om Jubelspexets frontfigurer. Vissa kallar dem dirrar, för vissa är de cheerleaders. Vissa oberoende källor har även bekrivit dem som Jubelspexets profeter. Men hur väl stämmer det? Kan vem som helst bli dirre? Vad gör en dirre om spexdagarna? Klarar dirrarna sina tentor? Vad är en dirres favoritfika? Och hur handskas dirrarna med en gigantisk anka? Häng med oss på en mycket exklusiv intervju med ”Los Dirros” och lär dig något nytt!