Bon Appetit eller Kris i Paris!

🎭 BILJETTFÖRSÄLJNINGEN HAR ÖPPNAT!!! 🎭

Biljetter hittar ni här:
länk
Det kommer vara fri placering som gäller på teatern så se till att komma i tid om ni vill få tag på de bästa platserna. Programblad är inkluderat i priset och det kommer självklart finnas massvis med godis, snacks och märken att köpa för de som känner sig sugna.

Föreställningslängd:
Ca. 3 timmar* exklusive paus.
*Då publiken är med och bestämmer vad som händer på scen kan föreställningslängden variera.

Varmt välkomna till årets uppsättning av Jubelspexet! I 38 år har 126 studenter från Kungliga Tekniska Högskolans Maskinsektion skrivit, målat, dansat och skådespelat i våran helt egna interaktiva teaterföreställning, och i år har vi den stora äran att få göra det IGEN! Vi är otroligt stolta över allt våra kära spexare åstadkommit och ser fram emot att få dela det med alla er i april!

Vad är egentligen en “interaktiv föreställning”?
Jubelspexet är en interaktiv teaterföreställning, där ni som publik kan påverka vad som händer på scenen genom att ropa olika kommandon, som exempelvis “PÅ SPANSKA”, “OMBYTTA ROLLER” eller “SCENEN LUTAR”. Vad ni vill se är det endast er fantasi som sätter gränserna för! Det vanligaste kommandot är “OMSTART” som ni kan ropa när ni sett något som ni skulle vilja se igen, fast kanske i en lite ny tappning. Det kan vara ett musikstycke eller kanske en rolig scen. Glöm inte ropa ut era kommandon starkt och tydligt så att de på scenen hör er ordentligt!

Välkommen till Paris och Restaurang Perignon!
Under föreställningen kommer vi att besöka den vackra staden Paris, året är 1912 och någonstans bland kvarteren runt Eiffeltornet ligger restaurangen Perignon. Där är en oas för matälskare och societén. Men när hovmästaren och kökschefen plötsligt försvinner tvingas den nyanställda Camille axla rollen som hovmästare och blir indragen i en amatörmässig mordutredning tillsammans med kökets sous-chef Olivier.
Samtidigt tar den tidigare sous-chefen Philippe sig an rollen som köksmästare och gläds åt chansen att visa upp sina gastronomiska kunskaper. Men när hans drömmar hotas och en fara uppstår för alla på restaurangen inser han att han måste ta ställning.
Restaurangens ägare, Madame Renée Perignon, har gjort en farlig deal med den ökända Bonnot-maffian och deras ledare Jules för att rädda sig själv från ekonomiska problem. När skulden måste betalas tillbaka ökar stressen och det börjar krackelera för den lyxiga fasaden.Medan situationen blir allt mer komplicerad klampar en ståtlig man in på restaurangen med ett exklusivt pris och känslor i högsta hugg. Frågan är om allt kan lösas utan att någon får lida? Kommer Camille och Olivier klura ut vad som hänt med deras tidigare kollegor? Kommer Philippe få chansen att visa vad han egentligen går för? Hur ska Renée klara sig från maffians vrede när hon inte kan betala sitt lån? Och hur ska restaurangen reagera på Jules ständiga närvaro?

Missa inte årets upplaga av Jubelspexet; Bon Appetit eller Kris i Paris!

275623603_10209741669935173_6589460355505302905_n