Biljetter

Köp biljetter till Jubelspexet 2024: Rock On eller Ett band i brand!

Vi har i år våra föreställningar på Dieselverkstaden (Marcusplatsen 17, 131 54 Nacka).Under föreställningen kommer vi att återvända till rockens storhetstid, året är 1985 och bandet på allas läppar är Metal Mechanics. Bandet har precis återvänt till London för att avsluta sin framgångsrika världsturné med tre spelningar på Wembley Stadium. Trots strålande framträdanden kämpar bandet med interna spänningar. Leadsingern och gitarristen Alex är trött på att dela strålkastarljuset. Kim, bandets basist och låtskrivare, kämpar intensivt för att skapa ny musik som kan uppfylla fansens höga förväntningar. Den spirituella trummisen Sam försöker samtidigt att skapa en harmonisk atmosfär, men oroas av förutsägelser om att ondska kommer att drabba bandet. Backstage arbetar assistenten Nima, som drömmer om att en dag få framföra sin egna musik. När turnén tar slut kommer även bandets skivkontrakt att gå ut. Bandets manager Charlie arbetar för att förlänga kontraktet och därmed säkra bandets framtid. 

Kommer Charlie lyckas förlänga kontraktet eller är det här Alex chans att äntligen få rampljuset för sig själv? Kommer Kim kunna leverera ny musik som lever upp till allas förväntningar? Kommer Nima någonsin att få stå på scenen istället för bakom den? Och hur ska Sam kunna skydda sig själv och sina vänner mot den ondska som väntar bandet? 

Jubelspexet önskar er varmt välkomna till Rock On eller Ett band i brand!Vi har i år tre olika biljettyper:
Vuxen – 250kr, för de över 16. Inkluderar biljett och programblad.
Student / Pensionär / Under 16 – 180kr, för studenter, pensionärer samt de under 16. Inkluderar biljett och programblad.
Premiumbiljett – 400kr, för de som vill stötta Jubelspexet lite extra (helt vanlig biljett, men innebär en donation utöver ordinarie biljettpris). Inkluderar biljett och programblad.

I år använder vi ett nytt biljettsystem, vilket innebär att ni endast kan köpa en biljettyp i taget. Vill ni köpa till hela familjen, t.ex. 2 vuxna och 2 student, behöver ni genomföra 2 köp. Först klickar ni på vuxenbiljett och köper 2 st. Sen klickar ni på student och köper 2 st.

Det finns ingen begränsning på hur många biljetter ni för köpa!

Det kommer vara fri placering som gäller på teatern så se till att komma i tid om ni vill få tag på de bästa platserna. Programblad är inkluderat i priset och det kommer självklart finnas massvis med godis, snacks och märken att köpa för de som känner sig sugna.

Räkna med att föreställningen tar ca 3,5h inklusive paus.